Regler och villkor

Så här deltar du:
Kampanjen pågår från den 1 april 2022 till den 30 april 2022.

. Du måste registrera dina personuppgifter via nedanstående länk

 

Senseo Sweden

https://se.enginio.io/a/senseo-se-certificate-22?utm_source=local&utm_medium=website&utm_campaign=se-earth-day&utm_term=survey&utm_content=certificate-banner

 

Efter registreringen får du en skriftlig bekräftelse på att ditt bidrag har mottagits och:

 

  • Ditt trädcertifikat.

 

  • Uppdateringar om trädens planteringsprocess (under våren 2022)
    1. Dessa uppdateringar kommer att skickas ut när vår partner fortsätter planteringen. Bilderna som visas är inte alltid nödvändigtvis de träd som varje kund har bidragit till.

 

*Senseos kaffeprodukter = valfri produkt inom Senseo-sortimentet. Giltiga = svart kaffe, mjölkvarianter och varm choklad. Ogiltiga= kaffemaskin, skummare, tillbehör, reservdelar

 

**Senseo kommer att ge en donation för att göra det möjligt för Graine de Vie att plantera 100 000 träd. Denna donation är ovillkorad av försäljningen. Genom att registrera ditt köp får du ett certifikat som anger antal planterade träd och uppdateringar om planteringen. Graine de Vie är en ideell organisation som arbetar för skydd och plantering av skog – mer information finns på senseo.se.

 

 

Regler för deltagande:

Kampanjen arrangeras av Jacobs Douwe Egberts DK APS.

 

Kampanjen är öppen för alla över 18 år. Anställda på JDE och deras närmaste släktingar eller någon annan med anknytning till de som arrangerar tävlingen får inte delta.

 

Endast kunder som köper sin produkt i Danmark, Norge eller Sverige får delta.

 

JDE tar inget ansvar för inskickade bidrag som inte har mottagits av JDE – oavsett orsak.

 

Du måste registrera ditt köp senast den 15 maj kl. 23.59 för att delta i denna kampanj.

 

Certifikatet kan inte återbetalas eller överlåtas.

 

Deltagandet är begränsat till ett köp per hushåll (ett köp kan vara flera produkter). En person kan t.ex. registrera 4 produkter om de har köpts i ett enda köp. Men de kan inte registrera produkter som köpts vid olika tillfällen.

 

Behandling av personuppgifter:

För att hantera utskick av certifikat kommer vi att behandla personuppgifter som du lämnar till oss, dvs. namn, e-postadress, information. Dina personuppgifter kommer att lagras på ett säkert sätt och endast användas i enlighet med dessa villkor och vår integritetspolicy. Vår integritetspolicy hittar du här:

 

SE - https://www.senseo.se/integritetspolicy/

 

Dina uppgifter kommer att raderas när de inte längre behövs för denna kampanj.

Om du har gett ditt samtycke till att ta emot kommersiell kommunikation, kommer du att få sådan kommunikation från Senseo om våra produkter, nya lanseringar och kampanjer.

Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller andra former av kommersiell kommunikation, kommer alla personuppgifter som behandlas för detta ändamål att lagras tills du bestämmer dig för att avsluta din prenumeration. Om du avslutar din prenumeration kan vi komma att behålla din e-postadress och lägga till den i en lista med personer som har avregistrerat sig. I sådana fall sparas dessa uppgifter i tre månader efter att du har avregistrerat dig och endast för att indikera att du inte vill ta emot kommersiell kommunikation.

 

Du kan alltid välja att inte få fler meddelanden från oss om produkter och tjänster genom att klicka på knappen längst ner i de e-postmeddelanden som vi skickar, eller genom att gå in på din profil och ändra dina kommunikationsinställningar.

 

Kampanjen varken sponsras, rekommenderas eller administreras av eller är förknippad med Facebook/Instagram.

 

För tekniska problem i samband med registreringen, vänligen kontakta support@enginio.io

För att kontakta Senseo, vänligen besök https://contactus.jdecoffee.com/senseo-sweden/