Användarvillkoren

Arrangör är: Jacobs Douwe Egberts ApS (JDE), Ørestads Blvd. 110, 5-6.sal, 2300 København S

Kampanjen är öppen för alla som är 18 år eller äldre och som är bosatta i Danmark, Norge och Sverige.

Kampanjen pågår endast från 1 oktober 2021 till 14 november 2021.

Endast Senseo-maskiner som är köpta i en Nordisk återförsäljare under kampanjperioden (1 oktober 2021 - 14 november 2021) är giltiga för registrering i denna kampanjen.

Kampanjens regler är följande:

När du köper en Senseo-kaffemaskin hos en av våra partner som deltar i kampanjen* måste du registrera dina personuppgifter, maskintyp och inköpsbevis (kopia av fakturakvitto) här:

https://www.senseo.se/fall

Du måste registrera din maskin senast den 20 november 2021 för att delta i tävlingen.

Vinnarna kommer att publiceras senast den 1 december 2021 och kontaktas direkt. Vinnarna kommer att lottas ut slumpmässigt av en oberoende tredje part. Senseo har rätt att dela vinnarna (endast förnamn och första bokstav i efternamn och stad) på våra sociala medier.

Om du vinner – skickar vi via e-post ett resepresentkort (värde 10,000 SEK) som vinnarna kan använda inom de närmaste tre åren på spies.dk, ving.no eller ving.se.

Endast en vinnare per hushåll / adress kan väljas som vinnare i tävlingen. Du är välkommen att delta så många gånger du vill eftersom varje köpt Senseo - maskin räknas som biljett, men endast en vinnare per hushåll.

Det finns tre resepresentkort i varje land, Danmark, Norge, Sverige. Totalt 9 resepresentkort – totalt värde: 9000 Euro.

SENSEO® förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra kampanjen och dessa villkor utan föregående meddelande i händelse av en katastrof, krig, civil eller militärt uppbrott, andra oförutsedda händelser eller verkligt eller förväntat brott mot tillämplig lag eller förordning eller någon annan händelse utanför arrangörens kontroll.

Arrangören är inte ansvarig för felaktiga prisuppgifter som tillhandahålls till någon deltagare av någon tredje part som är knuten till denna kampanj.

Kampanjen kan inte överföras. Kampanjen är i mån av tillgång, och vi förbehåller oss rätten att ersätta alla priser med ett annat motsvarande värde utan förvarning.

Kampanjen och dessa villkor kommer att regleras av dansk lag, och eventuella tvister kommer att omfattas av den exklusiva behörigheten för danska domstolar.

Denna kampanj är inte på något sätt sponsrad, godkänd eller administrerad av eller associerad med Facebook.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post på supportfall@senseo.one