PROVA VÅR FAVORITT
INSPIRATION

Recept på julkaffe

kaffe med kanel och muskot

Kaffe med jultema är ett fantastiskt sätt att fira jul på, oavsett om du firar jul för dig själv eller med familjen. Det är dessutom ganska lätt att göra eget julkaffe, eftersom det bara kräver några få ingredienser.

Recept på hemlagad frappé

frappé med is

Detta recept på frappé är perfekt för varma sommardagar när du vill ha en kopp kaffe, men också en sval och uppfriskande dryck. Frappé är en kall och lite söt kaffedryck, perfekt när du behöver svalkas.

Recept på kaffemilkshake

Iskaffemilkshake

Kaffemilkshakes är ett bra sätt att svalkas och få välbehövligt koffein. Därför är detta recept på en milkshake med kaffe perfekt för varma dagar. Och bäst av allt – det smakar fantastiskt.

Recept på Café Latte

Hemlagad latte med mjölk

Detta recept på Café Latte tar bara några minuter att förbereda och kan göras av vem som helst. Det bygger på en traditionell metod med endast mjölk och kaffe, men du kan också lägga till egna ingredienser. Många kaffedrickare tycker om lite socker eller sirap i sitt kaffe.

Pumpkin Spice Latte Opskrift

Græskar Sirup

Pumpkin Spice Latte er en kaffe variant, som blev skabt tilbage i 2003. Det er sidenhen blevet en meget populær drink. Pumpkin Spice Latte er efterfølgende blevet en efterårstradition for mange mennesker, da smagsnuancerne i en Pumpkin Spice Latte får mange til at tænke på efterårsperioden.