De vanligaste frågorna

Hur: Den här videon visar dig hur du avkalkar maskinen.
Fördelar med regelbundet underhåll av din maskin:

  • Det förhindrar funktionsfel och förlänger livslängden på din Senseo kaffemaskin
  • Det garanterar optimal vattenmängd i koppen
  • Det garanterar en perfekt kaffetemperatur

 

Maskinen låter mindre under bryggandet.

Vi vill påminna om att vi rekommenderar att avkalka maskinen var 3. månad för att förlänga maskinens livslängd och bevara en perfekt kaffesmak för varje kopp.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och lansera nya varianter av Senseo pads, så håll utkik på hemsidan.

Vi rekommenderar att Senseo padsen förvaras i en lufttät behållare/väl försluten påse, och att den används inom 2 veckor efter öppnandet. Förvara gärna padsen i kylskåp.

Senseo Classic, Strong og Extra Strong innehåller inte allergener.

För frågor om reparation och reservdelar, följ denna länk till Philips

Maskinen använder precis rätt mängd vatten för bryggning. Det är därför normalt att det kan finnas vatten kvar i behållaren efter bryggning. Vi rekommenderar alltid att tömma vattenbehållaren och hälla i nytt vatten innan bryggning.

Du kanske lägger märke till olika bryggljud från din SENSEO® Switch när du växlar mellan kaffepads och bryggkaffe. Detta är helt normalt. Läs mer om vad skillnaderna i ljuden är.


Skillnad mellan kaffepads och bryggkaffe
SENSEO® Switch är en kaffebryggare som låter dig växla mellan kaffepads och bryggkaffe. Din apparat kan enkelt växla mellan inställningarna som behövs för båda brygg metoderna.


Kaffepads

När du använder kaffepads kan du höra ett jämnt flödande, brusande ljud. Det brusande ljudet kommer från vattenpumpen som trycker vatten genom kaffepaden.


Bryggkaffe

När du brygger kaffe flödar vatten genom kaffet mycket långsammare utan tryck. Det är därför du hör ett mycket mjukare pulserande ljud.

 Ja, alla våra apparater har ett automatiskt standby-system för att uppfylla europeiska standarder för energieffektivitet. Det är viktigt att notera att den automatiska avstängningen varierar beroende på modell (från 15 till 30 minuter).

Padsen är konstruerade för att komposteras industriellt enligt internationell standard. Om du är osäker på om din lokala kommunala återvinningsanläggning kommer att acceptera Senseo-kaffepads i deras kommunala återvinningsstationer för mat och trädgårdsavfall, vänligen kontakta dem. Vi inser att inte alla kommuner har lämpliga komposteringsanläggningar än men SENSEO® bidrar till en mer hållbar planet / miljö genom att erbjuda komposterbara kaffepads.

Våra pads är konstruerade för att komposteras industriellt enligt överenskomna internationella standarder (EN13432).

*Biologiskt nedbrytbar och komposterbar enligt den europeiska standarden SS-EN 13432.

SENSEO® är ett av de viktigaste globala varumärkena för JACOBS DOUWE EGBERTS för vilka vi använder en hållbarhetsstrategi helt i linje med företagets strategi, runt tre pelare: Kaffecertifiering, Reduktion av förpackningsavfall, Systemets totala miljöpåverkan.

För mer information om JACOBS DOUWE EGBERTS övergripande strategi för företagsansvar, vänligen gå till www.JACOBSDOUWEEGBERTS.com/CR

Upptäck Senseo

Otroligt härliga kafferecept

Upptäck Senseos värld