PROVA VÅR FAVORITT
INSPIRATION

Recept på julkaffe - Kaffe med kanel och muskot

Kaffe med jultema är ett fantastiskt sätt att fira jul på, oavsett om du firar jul för dig själv eller med familjen. Det är dessutom ganska lätt att göra eget julkaffe, eftersom det bara kräver några få ingredienser.

Recept på hemlagad frappé - Frappé med is

Detta recept på frappé är perfekt för varma sommardagar när du vill ha en kopp kaffe, men också en sval och uppfriskande dryck. Frappé är en kall och lite söt kaffedryck, perfekt när du behöver svalkas.

Recept på kaffemilkshake - Iskaffemilkshake

Kaffemilkshakes är ett bra sätt att svalkas och få välbehövligt koffein. Därför är detta recept på en milkshake med kaffe perfekt för varma dagar. Och bäst av allt – det smakar fantastiskt.

Recept på café latte - Hemlagad latte med mjölk

Detta recept på Café Latte tar bara några minuter att förbereda och kan göras av vem som helst. Det bygger på en traditionell metod med endast mjölk och kaffe, men du kan också lägga till egna ingredienser. Många kaffedrickare tycker om lite socker eller sirap i sitt kaffe.

Pumpkin spice latte opskrift - Pumpasirap

Pumpkin Spice latte är en kaffevariant som först skapades 2003. Det har blivit en mycket populär dryck sedan den först skapades. Café Latte med pumpasmak har blivit en hösttradition för många, då smaken får en att tänka på den årstiden.

Recept på cortadokaffe med honung och vaniljsirap

Detta recept på cortadokaffe är gjord på mjölk, honungs- och vaniljsirap. Detta gör den till en mycket sötare kaffedryck än andra cortadovarianter. Det mest klassiska cortadokaffet görs med SENSEO® Gold och en skvätt mjölk.

Recept på flat white-kaffe - Vad består flat white av?

Detta enkla recept på flat white-kaffe garanterar en krämig dryck med mycket smak. Vi valde att använda SENSEO® Extra Strong för detta recept, eftersom det tillför ett extra lager med krämighet.

Recept på iskaffe med karamellsirap och banan - Lättlagat

Iskaffe är utsökt i sig, men om du tillför dina favoritsmaker blir det ännu mer njutbart. Det finns många ingredienser som kan användas i iskaffe, t.ex. choklad, Bailey, banan, karamell och olika sorters sirap.

Recept på Caramel Delight Kaffe

Gör själv ett härligt caramel delight-kaffe. Ett starkt kaffe med kolasmak och en antydan av vanilj. Grädden ger en krämig smak, perfekt efter middagen.

Recept på Salted Caramel Mocha

Mjuk, söt kola med en nypa havssalt; vem kan motstå denna kombination?
Det är inte svårt att göra din egen kolasås och det gör att kaffet blir extra gott!

Recept på Spicy Ginger Cappucino

Ge din cappuccino en extra ’kick’ med inslag av ingefära.
Den kryddiga ingefäran passar perfekt till det mjuka skummet och ett robust kaffe.